Informatie

 

Aanmelden

Aanmelden en elektronisch betalen voor de Wandel4daagse Gestel kan bij voorkeur via deze website.

Het is ook mogelijk om je aan te melden en elektronisch of contant te betalen op: datum volgt en op dinsdag 28 mei voor de start bij de Meander. Houd rekening met enige vertraging bij het aanmelden en betalen voor de start.

Er kunnen meerdere deelnemers per account worden aangemeld. Het kan zijn dat je al een Eventvox account hebt door een eerdere inschrijving voor MiniGestel. Je bent dan al bekend in het systeem.

 

Inwisselen startbewijs/activeren bandjes

Net zoals vorig jaar zijn er bij de avond4daagse polsbandjes voor de deelnemers. Deze worden dagelijks gescand bij start, controlepost en finish. Voor de start op dinsdag krijg je op vertoon van je startbewijs je bandje. Je kunt dit bandje (en dat van je medewandelaars) ook al ophalen op maandag 27 mei tussen 18.30 en 20.30 uur  bij de Meander, je kunt dan sneller van start.

 

Kosten

Aanmelden via de website  : 6,50 euro per deelnemer plus 1 euro administratiekosten per account  (meld je 4 personen aan op je account dan komt er dus 0.25 euro per deelnemer bij).

Aanmelden bij de Meander: 7,50  euro per deelnemer. Betaling is zowel contant als elektronisch mogelijk. 

 

Routes

Er zijn dagelijks routes van 5 en 10 km. Tevens zijn er rolstoelroutes die de route van de 5 kilometer volgt voor zover mogelijk. De rolstoelroutes kunnen iets korter zijn dan 5 km.

 

Starttijden

Start 5 km : dagelijks tussen 18.00 en 19.00 uur bij de Meander 

Start 10 km: dagelijks tussen 18.00 en 18.30 uur bij de Meander

 

Een beter milieu begint ook bij de Avond4daagse Gestel

In verband met nieuwe milieuwetgeving mogen er geen wegwerpbekers meer gebruikt worden bij evenementen. In 2024 zal hier nog niet op gecontroleerd worden maar als Avond4Daagse Gestel hebben we besloten dat we ons hier dit jaar al aan willen houden. Dit scheelt immers een kleine 3000 wegwerpbekers. Wandelaars wordt daarom verzocht hun eigen drinken mee te nemen. Voor komende jaren oriënteren we ons op het gebruik van recyclebare bekers.

 

Feestelijk intocht wandelaars op vrijdagavond

Let op: de feestelijke intocht zal dit jaar niet op het Torenplein plaatsvinden vanwege bestratingswerkzaamheden aldaar.  De finishvlag van de Avond4daagse Gestel staat daarom dit jaar op het plein voor de Meander bij de Meander. Het festijn wordt net als vorig jaar muzikaal opgeluisterd door orkest Absurd en DJ Frank. 

 

Muzikale omlijsting

Alle dagen zullen diverse Gestelse muziekgezelschappen de wandelaars muzikaal ondersteunen.

En wandelaars, wat fijn dat je..

meeloopt;

je afval meeneemt naar de eerstvolgende prullenbak;

op de paden blijft;

rekening houdt met andere lopers;

de aanwijzingen van verkeersregelaars opvolgt;

het gezellig maakt met andere wandelaars;

een beetje geduld hebt op drukke punten, zoals start, finish, medaille-uitreiking

Voor begeleiders.

Bedankt dat je: 

(jonge) lopers begeleidt;

je ook meebetaalt als loper;

je samen met alle vrijwilligers zorgt voor een geslaagd evenement;

je volgend jaar vrijwilliger wilt zijn;