Informatie

 

Aanmelden

Aanmelden en elektronisch betalen voor de Wandel4daagse Gestel kan bij voorkeur via deze website.

Het is ook mogelijk om je aan te melden en elektronisch of contant te betalen op: datum volgt en op dinsdag 28 mei voor de start bij de Meander. Houd rekening met enige vertraging bij het aanmelden en betalen voor de start.

Er kunnen meerdere deelnemers per account worden aangemeld. Het kan zijn dat je al een Eventvox account hebt door een eerdere inschrijving voor MiniGestel. Je bent dan al bekend in het systeem.

 

Inwisselen startbewijs/activeren bandjes

Net zoals vorig jaar zijn er bij de avond4daagse polsbandjes voor de deelnemers. Deze worden dagelijks gescand bij start, controlepost en finish. Voor de start op dinsdag krijg je op vertoon van je startbewijs je bandje. Je kunt dit bandje (en dat van je medewandelaars) ook op datum volgt bij de Meander, je kunt dan sneller van start.

 

Kosten

Aanmelden via de website  : 6,50 euro per deelnemer plus 1 euro administratiekosten per account  (meld je 4 personen aan op je account dan komt er dus 0.25 euro per deelnemer bij).

Aanmelden bij de Meander: 7,50  euro per deelnemer. Betaling is zowel contant als elektronisch mogelijk. 

 

Routes

Er zijn dagelijks routes van 5 en 10 km. Tevens zijn er rolstoelroutes die de route van de 5 kilometer volgt voor zover mogelijk. De rolstoelroutes kunnen iets korter zijn dan 5 km.

 

Starttijden

Start 5 km : dagelijks tussen 18.00 en 19.00 uur bij de Meander 

Start 10 km: dagelijks tussen 18.00 en 18.30 uur bij de Meander

 

Feestelijk intocht wandelaars op vrijdagavond

Op vrijdagavond zullen de wandelaars feestelijk worden ingehaald op het Torenplein.

 

Muzikale omlijsting

Alle dagen zullen diverse Gestelse muziekgezelschappen de wandelaars muzikaal ondersteunen.